De când mă ştiu mi-au plăcut dulciurile! Însă nu orice dulciuri. Toată copilăria am mâncat prajiturile făcute de mama cu dragoste.
Când am plecat de acasă am realizat că asta le lipseşte prăjiturilor de la cofetărie: dragostea cu care sunt făcute. De aceea m-am apucat să fac dulciuri cu dragoste şi cu ingrediente NATURALE (fără prafuri, fără margarină, etc).
duminică, 14 iunie 2015
Tort Voineşița
Tort cu blat de morcovi şi scorțişoară, umplut cu cremă fină de mascarpone
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Salut! Comentariul tău va fi postat în cel mai scurt timp. Îți multumesc pentru vizita pe blog și te aștept în continuare :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Salut! Comentariul tău va fi postat în cel mai scurt timp. Îți multumesc pentru vizita pe blog și te aștept în continuare :)