De când mă ştiu mi-au plăcut dulciurile! Însă nu orice dulciuri. Toată copilăria am mâncat prajiturile făcute de mama cu dragoste.
Când am plecat de acasă am realizat că asta le lipseşte prăjiturilor de la cofetărie: dragostea cu care sunt făcute. De aceea m-am apucat să fac dulciuri cu dragoste şi cu ingrediente NATURALE (fără prafuri, fără margarină, etc).
vineri, 12 februarie 2016
Tort papusa
Tort cu blat alb cu unt, crema de fructe de padure, acoperit cu crema din bezea cu unt
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Salut! Comentariul tău va fi postat în cel mai scurt timp. Îți multumesc pentru vizita pe blog și te aștept în continuare :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Salut! Comentariul tău va fi postat în cel mai scurt timp. Îți multumesc pentru vizita pe blog și te aștept în continuare :)